سلام دوستان.من تازه این خبر رو دیدم.متاسفانه ایران نتیجه ای نگرفت و من خیلی ناراحت شدم.اما دوستان چند تا نکته و در نظر داشته باشید بعد نتیجه بگیرید.حدود یک هفته قبل از عید بود که به شهریار بارانی اعلام کردن که باید در مسابقات gooc2009 شرکت کنه.بعدش شهریار به دنبال هم تیمی گشت.تا اونجایی که من باهاش در ارتباط بودم با چند نفر صحبت کرد که فقط تعداد کمی از اون چند نفر شرایط شرکت کردن رو داشتن.که به بعضی هاشون مشکل مالی و تهیه بلیط داشتن و بعضی هاشون که قبول کردن برن هم به دلایلی که نمیشه گفت با مخالفت هایی روبه رو شدن و نتونستن برن.درنتیجه شهریار بارانی مجبور شد تنهایی به مسابقات بره و فقط بهزاد فرخی از شرکت آوازنگ که سال گذشته کمک علیرضا حقدوست در gooc2008 بود با شهریار همراه بود.اما دوستان شهریار تو این مدت به هر طریقی که تونستند کمکش کردن تا کمتر احساس تنهایی کنه...اما شهریار متاسفانه با مشکل بزرگی مواجه شد...کمبود تجهیزات از جمله کانتینر ln2 و خود قطعات.حتی شهریار نتونسته بود یک خمیر سیلیکون مناسب گیر بیاره و حتی مجبور شد تا برای بدست آوردن خمیر سیلیکون مناسب به دبی سفارش بده...که اونم تا اونجایی که بنده اطلاع دارم گیرش نیومد....بعد به دنبال شمش مس بود که به دلیل تعطیلات چند روز قبل از اعزامش تونسته بود این شمش رو گیر بیاره و در کمترین مدت کانتینر cpu , gpu رو آماده کنه..در این مدت شهریار فقط با air fan به آور پرداخت....تا اونجایی که متوجه شدم شهریار بارانی از اذان صبح تا شب مشغول به تمرین و تحقیق بود....دوستان من شهریار بارانی بسیار تلاش کرد تا نام ایران رو اول کنه...اما متاسفانه به خاطر مشکلاتی که در بالا به اون اشاره کردم نتونست نتیجه مناسبی کسب کنه....اما بازهم تلاش های شهریار جای تقدیر داره....دوستان من حالا بعد از دیدن این پست خودتون قضاوت کنید که آیا منطقی بود که ما نتیجه بگیریم؟؟؟؟؟؟با تشکر

Bookmarks